søndag den 10. januar 2010

Ny hue til Naja

Har i dag syet denne lille hue til Naja.
Købte på et tidspunkt en rest vatteret paddehattestof ca. 40 x 110cm.
Af dette har jeg nu syet to små boleroveste og en hue, så man må sige at stoffet er blevet udnyttet til bristepunktet. Det er første gang jeg har syet hue fra EG, et skønt lille projekt og huemønstret lægger op til al mulig sjov og ballade... Jeg har dog valgt, i samråd med lillepigen, at holde den i lilla nuancer....
Synes flappen i panden og øreflapperne skulle tilrettes en smule for at sidde ordentligt. Synes også det er en rigtig god ide at sy en prøve først, hvilket jeg desværre aldrig begiver mig ud i:-)
Synes når alt kommer til alt, at den er blevet ok og brugbar:-)


5 kommentarer:

 1. Hej kære Lone
  Hvor ER det bare en fin hue. Dejligt at du er tilbage - har savnet dig;-)
  Knus A.

  SvarSlet
 2. Tak Anette i lige måde, jeg er dog inde og kigge hos dig hver dag, selv om jeg ikke lige får lagt en kommentar, og du er jo superaktiv. Det er en god ting med et indlæg om dagen, hvis man vil have en aktiv blog. Var til fødselsdag hos Hanne hele dagen i går. Det var superhyggeligt:-)

  SvarSlet
 3. Fin, fin hue du har syet.
  Har du selv quiltet ?

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 4. Hej Gitte. Nej, stoffet er forquiltet, hvis man kan sige sådan. Har vild lyst til at prøve at quilte noget selv, da udvalget af færdigt stof jo er begrænset, og man må kunne lave de fedeste effekter:-)

  SvarSlet