lørdag den 28. november 2009

Hørkjole med svampetryk

Så blev denne kjole endelig færdig, ved ikke helt hvorfor den ikke er blevet det før, men som mange andre her i blogland har jeg masser af ufærdige projekter.... Så fedt når nogle af dem bliver færdige, og man rent faktisk stadig synes om dem:-)
Sådan er det med denne søde kjole....
Den er syet i let hør med æbleærmer, har en hæklet lomme med gul knap og gule kantebånd i ærmer og forneden. Jeg har lavet 4 rækker smock i halsen, hvilket får den til at sidde rigtig flot. Forneden har jeg lavet en række lilla svampe hele vejen rundt med bloktryk.
Perfekt med en rullekravebluse under og gule eller lilla stømpebukser.
Str. 3-4.

Unika Pris 300 + portoPosted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Eeej, altså, den er sød. Bare mine piger var yngre ;o)

  SvarSlet
 2. Tak for kompliment:-) Ja, jeg nyder også min lille tøs, og at lave kjoler til hende. Ved godt det kun er kort tid, en dag vil hun kun gå i bukser ha-ha..

  SvarSlet
 3. Skøn kjole! Og tak for din kommentar ved min giveaway ;o)
  Jeg er jo stor fan af dig og har hele 7 stk. af dine lækre unikke strik veste. Hvis bare du lavede dem større, så ville jeg eje endnu flere ;o)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 4. Hej Ulla, velbekomme:-) Jeg strikker desværre ikke pt. har slet ikke tid til det:-(
  Måske kunne jeg købe lidt tapet af dig hvis jeg ikke bliver den heldige vinder, hvilket jeg naturligvis gør, kan se at der kun er 188 andre håbefulde deltagere...ha-ha. Fantastisk dejlig blog du har, Ulla, du skriver blændende og vedkommende... Jeg er også stor fan af dig, så hyggeligt at følges lidt her også:-)
  Kh Lone

  SvarSlet
 5. Tak tak :-)
  Jeg har planer om at lave små vintage tapetpakker med forskellige ark, som skal sælges på min webshop.
  Jeg har nok at se til her i december, men i det nye år kommer jeg igang med at klippe, så hold øje med shoppen der!
  Ærgeligt du ikke strikker pt., men så vil jeg glæde mig over, at vi endnu ikke er færdige med at sætte børn i verden og en dag igen skal finde de skønne "Lille Hippie" veste frem fra gemmerne :-)
  God weekend til dig!
  Kh Ulla.

  SvarSlet