lørdag den 28. november 2009

Jeg kan sy lige hvad jeg vil..........

Naja foretrækker prinsessekjoler!
Vi har været til julemarked hos de lokale nørklere. De laver mange fine og overraskende ting. I dag var vi heldige at købe hele fire prinsessekjoler. De tre er til børnehaven, hvis jeg får lov af Naja. Hun elsker dem alle, så det ender nok, som sædvanligt, med at hun får overbevist mig om at hun er NØDT til at have de to der er hellange. Hellange kjoler er et absolut hit pt:-) Kjolerne kostede mellem 25 og 35 kr... suk, hjerte, briste.... så jeg var nødt til at købe dem alle:-).
Min lille pige er besat af "fint" tøj, helst kjoler og  fine sko, som hun synes hun skal have på døgnet rundt og til alle lejligheder, det er vi selvfølgelig ikke helt enig om!
Bukser er yt!!- jeg tror ikke hun har haft et par bukser på det sidste trekvarte år...Jeg har også fået et par kjoler færdige og næsten færdige, billeder kommer her! Jeg har en kunde der elsker mine kattekjoler:-)

Uldspencer7 kommentarer:

 1. Hvor er du dygtig! Har først lige fundet vej til din blog, men det bliver da mit fremtidige besøgssted (:
  Du har nogle helt utrolig smukke børn!!

  SvarSlet
 2. Tak for din hilsen, dejligt du kan li' min blog, mine ting og mine søde børn, ja. Kan se at du også har nogle rigtig dejlige nogen af slagsen:-) Du skal være så hjertelig velkommen her. Jeg har også kigget ind hos dig, du har også en fin, fin blog:-)
  Mange hilsner Lone

  SvarSlet
 3. - og nogle skønne, skønne tøsepiger:-)

  SvarSlet
 4. Hej Lone

  Dejligt at se nogle nye Lille Hippie kjoler :-)
  Den blå her med den røde lomme m/mis, - er den til salg? Hvilken størrelse?

  Min datter Johanne har heller ikke gidet bukser i laaaaang tid, - over et år nu, tror jeg;-)

  kh Berit

  SvarSlet
 5. Hej Berit... Dejligt at høre fra dig og at du kan finde mig her:-) Er virkelig desværre lidt for hængt op af arbejde og familie til at få syet særlig meget, øv,øv. Den blå kjole kan købes, det er str. ca. 104. Den er 60 cm lang..
  Ved ikke om den passer Johanne. Vi skal snart i str. 110 tror jeg:-)
  Ja, jeg ved at Johanne heller ikke går i bukser og ikke har gjort det rigtig længe:-) Stædige tøser med en vilje af stål...ha-ha;-) Jeg kan ikke overtale Naja til at gå med nogen form for bukser. Pt går hun helst i lange nederdele, især etagenederdele med strut i skørterne, så trækker hun dem så langt ned at de bliver lange og tager en til to andre nederdele ovenpå... suk! Allerhelst går hun i udklædningstøj og så tager hun sine etagenederdele om håret som slør... og selvfølgelig foretrækker hun rigtig lyserøde prinsessekjoler i syntetiske materialer, ikke lige mors stil...

  SvarSlet
 6. Hej igen

  Den bliver nok lige det mindste kjolen, - det ville være lidt dumt;-)

  Din beskrivelse af Naja matcher fuldstændig Johanne, - vi har vist før talt om, at de to ligner hinanden på flere punkter;-)

  Lad os håbe, det er en af de berømte faser... ;-)

  kh Berit

  SvarSlet
 7. Den blå kjole er solgt.

  SvarSlet