tirsdag den 2. juni 2009

Haremsbukser igen igen

Der er slet ingen tvivl, haremsbukser eller berberbukser er sagen, et must have i denne sommer..

Jeg har efterhånden lavet en del, og har også selv investeret i et par. De er så skønne og behagelige at have på, som en nederdel men langt mere praktiske, så ingen overraskelse at de er blevet et hit!

I dag har jeg syet et par skønne gule som Naja viser mod vores flot udsprungne klematis... Hun er efterhånden så tålmodig når jeg dirigerer hende rundt, og ofte koster det kun en slikkepind! -mon det bliver ved med at gå?
Bukserne er solgt.

12 kommentarer:

 1. oha de er lækre. hvad skal de koste - til norge?? og hvilken strl bliver best til en på 2,5?? :-)

  SvarSlet
 2. Hej Leah Sofie.
  Velkommen til min blog:-) Må jeg spørge hvor du har fundet mig? Bloggen er jo forholdsvis ny og jeg har ikke fået lavet så meget reklame for den, så jeg er lidt nysgerrig:-)
  Bukserne er desværre solgt, men jeg kan godt sy et par til dig. Du skal bruge str. 92-98. De koster 175 kr, og porto til Norge er 36 kr.
  Du kan skrive til min mail, hvis du stadig er interesseret:-) Mvh Lone

  SvarSlet
 3. Hejsa :-)
  jeg er meget på trendsales (baby07) og der kom jeg over denne linken.. følger med på alt det lækre du legger ut der, men det er oftest for stort her, da vi bruger 92 nu. Disse er faktisk tenkt til neste sommer, leah blir ikke 2 før i december.. :-) jeg har bare sett på de så mange ganger og beundret dem, og vi har også den der tunika fra kraghrosenberg til som din søde datter har på seg på bildet :-) he,snakk om å planlegge sommergarderoba langt i forvejen!! Men de kan jo sagtens også bruges med et par strømpebukser under :-))

  SvarSlet
 4. Hej igen. Dejligt du kan li' mit tøj, jeg kender godt til at købe tøj til ud i fremtiden:-) Nogen gange er der bare noget man må eje, ikk? Skal jeg sy dem til dig? Så opretter jeg en annonce på trendsales. Jeg forsøger i nærmeste fremtid at sy kjoler i mindre størrelser, så måske kommer der nogen du kan li'? Har bla.lige lagt den grønne med fugle på som du også kan se her..
  Når jeg nu har en nordmand indenfor rækkevidde, I er mange på ts, vil jeg høre om du kender et godt sted at handle stof i Norge, et sted hvor man kan bestille over nettet? Jeg er altid på jagt efter andet end det man kan købe i Dk. Mvh.

  SvarSlet
 5. :-))
  hmmm, jeg er såvisst ikke den rette å spørre når det gjelder stofbutikker på nett, øv. Men jeg kan da høre litt rundt, min mors venninde er glad i å sy, så jeg kan høre der :-)

  Vi vil gjerne ha disse bukser, og nå så jeg jo den der uber-lækre fantastiske sensommersag du har lavet, den er bare FOR fin!! :-) så en sådan sag vil jeg gjerne også kjøpe hvis det kan la seg gjøre?

  vi driver og flytter og får snart ny adresse, kan jeg ikke skrive her igjen når jeg er klar for ts? det vill være kjedelig om en så dyrebar pakke ble borte i posten ;-))

  knus :-)

  SvarSlet
 6. Hejsa, ja, det ville være kedeligt.
  Jeg reserverer kjolen til dig, den bliver du glad for! Den har så skønne farver og vil klæde din lille søde pige. Var inde på din blog og se mange billeder af hende i lækkert tøj:-)
  Hun må virkelig skille sig ud fra mængden:-)for meget af tøjet må jo være helt ukendt for nordmænd!
  Jeg venter lige lidt med at sy dine bukser og syr dem når du er klar til at handle. Du skriver bare her. God flytning!
  Kh Lone

  SvarSlet
 7. :-) tihi, ja hennes tøj bliver hyppig kommentert, det er jo ikke noe dagligdags å se norske barn i danske hjemmesyede kreasjoner! :-)) hmmm, men hun er mitt første barn, og hvem vet, måske bliver det kun drenger herefter, så jeg føler jeg må utleve min pigetøjfetish nu mens jeg kan, ik?? :-)) det lyder bare super med kjolen, jeg vender snart tilbage!! den er vel fin med en langærmet indenunder, tror du ikke? vi bor så langt mot nord så det bliver hurtig koldt her.. jo jeg tror da den fint kan bruges med bluse under også :-) - så lækker!!

  SvarSlet
 8. Det kan jeg godt forstå, jeg elsker også at give min datter lækkert tøj på. Hun er mit sidste barn og eneste pige...Vi har 4 drenge (hvoraf 2 er mine) så hun er selvfølgelig en lille prinsesse i vores familie:-)- og det er bare sjovere med pigetøj end drengetøj, så det er bare med at nyde den korte tid, hvor VI kan bestemme hvad de skal have på:-)

  Kjolen kan fint bruges med en langærmet bluse under, da den har løse, lidt lange ærmer.
  Du vender bare tilbage når du er klar, det har ingen hast:-)

  SvarSlet
 9. hvilken størrelse var nu den der fantastiske kjolen? kan ikke se det på siden :-)

  SvarSlet
 10. Det er str. 92:-)

  SvarSlet
 11. perfekt :-) min mand reiser til oslo i slutten av mnd, jeg vil helst at det hele skal sendes etter det, han har fått nok av alle pakker som dumper ned i postkassen :-DDDDDD jeg siger bare til eller?? :-) kan godt godkjenne nu hvis du ønsker, det forstår jeg godt :-)

  SvarSlet
 12. Hej igen:-)
  Jeg forstår hvad du mener! Vi kvinder er fra venus og mænd er fra mars:-D
  Du skriver bare igen når der er fri bane, og du gerne vil have det sendt:-)- og så sender jeg ts..

  SvarSlet